Onze 4 zekerheden

4 ZEKERHEDEN
– Geen voorschot of borg
– Gratis levering vanaf € 250
– Gehele jaar vaste prijs
– Slecht weer garantie

Voordeliger huren door de materialen zelf af te halen!
U kunt al snel 30% besparen door de materialen zelf af te komen halen. U bespaart hiermee op onze transportkosten van € 0,60 per km en personeelskosten. Heeft u geen aanhanger? Bij ons huurt u er één voor maar € 15,00 per dag. Bij het afhalen vragen wij een kopie van een geldig legitimatiebewijs.

Geleverd op uw locatie, wel zo handig!
U heeft geen tijd of vervoer om de goederen zelf te vervoeren. Geen probleem! Wij komen de materialen op de locatie als pakket afleveren en komen dit dan ook in overleg met u weer als pakket ophalen. Bedraagt uw bestelling meer dan € 250,00, dan bezorgen wij gratis in een straal van 50 kilometer rondom Holten. Mocht u minder dan € 250,00 bestellen en verder dan 50 km vanaf Holten geleverd willen hebben, dan betaald u per km € 0,60 met een aftrek van 50km per reis. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om de attracties door ons te laten op en afbouwen.

Compleet verzorgd, zodat u zich kunt concentreren op andere zaken!
U hoeft zich niet druk te maken over het op en afbouwen van de materialen. Enkele minuten vragen wij van u om uitleg omtrent de locatie van installatie, stroom en eventueel water voorziening. Onze medewerkers zorgen naast de installatie en afbouw ook gedurende 4 uren voor de begeleiding van de gehuurde materialen. Duurt u evenement langer dan 4 uren? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op voor een scherpe meerprijs.

Regent het meer dan 70% dan kunt u kosteloos annuleren.
Soms kan het voorkomen dat een evenement onder omstandigheden geen doorgang kan vinden. Wij geven u als enige het slechtweer garantie op ons attractie verhuur assortiment. Regent het volgens de voorspellingen van NOS teletekst pagina 704 meer dan 70% tijdens uw evenement dan kunt u kosteloos het gehuurde 24 uur voor aanvang annuleren.

Meerdaags evenement?
U heeft een evenement wat langer dan één dag duurt? Bij ons krijgt u op de tweede dag maar liefst 50% korting op de huurprijs indien u zelf de materialen af heeft gehaald. Wilt u materialen een langere periode huren, dan maken wij graag voor u een vrijblijvende offerte. U zult verbaasd zijn hoe scherp onze aanbieding zal zijn!

Onze uitgebreide huur en leveringsvoorwaarden vindt u terug op onze website en bij de KVK. Uiteraard sturen wij u na aanvraag, graag kosteloos een exemplaar toe.
Bij windkracht 5 of hoger is het niet verantwoord om de buiten attracties te gebruiken.

Reacties gesloten.